Sabtu, 1 Mei 2010

KFC DAY..

kfc day.......

hari ini..1.mei.2010..dalam kesibukan untuk berperang dengan exam ..aku bersama-sama tikah,kirah,din,sham dan irwan sempat lagi menjejakkan kami ke kfc kolej 9.. mungkin ini momen terakhir untuk aku dan sahabat baik aku berkumpul seperti dulu..namun aku sedikit hampa....

tepat jam kul 5petang..kami bertolak keluar dari kolej..walaupon hari agak gelap kerana hujan bakal membasahi bumi um ini..dalam perjalanan ke sana titis-titis hujan mulai turun dan aku dan kawan-kawan telah terperangkap dalam hujan yang sangat lebat..

kami mengambil keputusan untuk behenti seketika di fakulti bahasa dan linguistik..dalam kul 6 hujan mulai reda,namun masih lagi kelihatan titisan-titisannya..kerana kfc kami redahi juga..kikiki.. setibanya di kfc kolej 9,kami mengambil tempat dan berbual-bual sambil menunggu geng jejaka yang tiba agak lewat..aku,tikah dan kirah mengambil keputusan untuk ke kaunter membeli juadah yang di ingini..(juadah???)ape2 je la..hahaa

agak terperanjat bila aku tengok geng lelaki yang makan agak banyak..hahaa..kesian din..punya ikut kwn sampai makan xabis..huhuhu..aku pon sama ..makan xabis..tapi aku memang dah niat nk mkn twister kat bilik jer..kikkki..

xtau nk cakap lagi..tapi aku gembira sangat bila dapat kuar ramai-ramai macam nie..sekiranya yang lain dapat menghadirkan diri bersama-sama lagi best...apepon harini hari yang happy.